De founders

Ontdek wie de founders zijn en wat hen zo uniek maakt!

Brecht

Brecht

CCO

Ali

Ali

CTO

Ine

Ine

CEO

Yves

Yves

CFO

Samir

Samir

CMO

Onze externe werkkrachten

Femke
Femke

Content

PR & Marketing

Nivid IT Solutions
Alan

website

Web Developer

IFC Website

Pieter Debaere IT Solutions
Pieter

website

Web Developer

IFC+ Platform

João
João

Web Developer

IFC+ Platform

Educatie is de eerste stap naar succes.

Ine Holvoet

Founder

Ons Verhaal

Team InforCrypt zou er nooit gekomen zijn zonder onze founder Ine, een rasechte power woman die - samen met haar mentor en goede vriend Ali- al heel lang bezig is met het helpen van mensen binnen de cryptowereld. Jarenlang werkte zij voor firma’s binnen de cryptowereld die uiteindelijk toch niet het beste met de mensen bleken voor te hebben, en vaak scammers bleken te zijn. Ine wou daarvan af en wou echt klanten helpen, op een eerlijke en juiste manier, en dat doen met een perfect team van eerlijke experts.

Zo leerde ze Brecht kennen, iemand die heel veel dingen over onze wereld weet die de gemiddelde mens niet weet, en meteen hadden zij een fantastische klik. Het eerste puzzelstukje van de InforCrypt puzzel was gevonden. Met hem begon Ine lessen en presentaties in elkaar te steken, en uiteindelijk konden ze zo ook Ali warm maken voor hun concept. Deze drie musketiers waren volop bezig met het opzetten van InforCrypt toen ze iemand tegenkwamen die eigenlijk al met precies hetzelfde bezig was: Yves! Samen met hem puzzelden ze verder aan hun concept tot alles bijna perfect was, maar er ontbrak toch nog één stukje in hun puzzel... en dat vonden ze bij Samir! Hij was één van de eerste studenten bij InforCrypt, die uiteindelijk deel werd van het team, en daarmee de puzzel compleet maakte.

Het hele team van InforCrypt heeft enorm uiteenlopende achtergronden, verhalen en verledens, maar we hebben allemaal met elkaar gemeen dat we enorm open minded zijn en hetzelfde doel voor ogen hebben: mensen gelukkig maken en hun helpen om hun dromen waar te maken! Wil je meer ontdekken over de individuele verhalen van elk van onze team members? Neem dan zeker een kijkje hieronder!

Ontmoet onze founders

Brecht

Hallo, Ik ben Brecht!
Van de 35 jaren die ik al op de wereld rondloop, heb ik deze al 15 jaar serieus onder de loep genomen en ben ik mij bovendien gaan verdiepen in ons corrupte monetaire stelsel. Ook heb ik een enorme kennis uitgebouwd over de extreem machtige personen die alles binnen dit stelsel runnen. Door de zoektocht naar kennis rond deze thema’s ben ik zo’n zeven jaar geleden op Bitcoin gebotst.

Dankzij deze ontdekking ben ik de echte waarde van een gedecentraliseerd betalingssysteem nog meer beginnen appreciëren en heb ik in 2014 een tijd gemined op Bitcoin. In maart 2019 ben ik vervolgens als eerste bij het InforCrypt team gestart. Na 7 jaren ervaring in de cryptowereld probeer ik in mijn lessen duidelijk te maken dat het niet altijd om geld draait maar eerder om de stille, vredevolle maar o zo sterke revolutie die Blockchain en cryptocurrencies teweeg kunnen brengen.

Join me down the rabbithole en ik zal je tonen hoe ons huidige monetaire systeem simpelweg wiskundig niet vol te houden is. In de lessen neem ik je mee in de wondere wereld van Bitcoin, cryptocurrencies en de technologie van de blockchain: deze laatste zou wel eens de grootste revolutie kunnen zijn sinds het ontstaan van het internet! Als je mee wilt stappen in deze (r)evolutie van ons geld dan is de tijd nu aangebroken om meer te leren over de wondere wereld van de cryptocurrencies! Ik leer jou graag kennen in onze lessen, tot snel!

Lees meer

Lees minder

Ali

Hallo ik ben Ali! Voor mij is dit verhaal een drietal jaar geleden begonnen.
Ik kwam toen in contact met forex- en cryptotrading en was op slag geïnteresseerd. Naarmate ik me verdiepte in de skillsets die deze trading vereiste besefte ik al snel welke potentieel deze markt had en zo groeide ook mijn passie voor traden en cryptocurrencies.

De weg die ik moest afleggen alvorens ik wist hoe traden in mekaar zat was zeker geen gemakkelijke: ik spendeerde zeker 3 tot 5 uur per dag aan traden en mijzelf opleiden. De toekomst van de markten bij wijze van spreken kunnen voorspellen is niet zomaar iets, er komt enorm veel bij kijken! Mijn mindset speelde een cruciale rol in mijn leerproces en mettertijd heb ik dan ook moeten leren om mijn mindset te laten groeien en ontwikkelen. Door het feit dat ik ondanks alle tegenslagen nooit heb opgegeven sta ik nu waar ik sta en daar ben ik enorm dankbaar voor.

In mijn jaren ervaring heb ik vooral veel geleerd uit deze tegenslagen, want door het maken van fouten leer je en groei je als persoon en als expert. Nu weet ik ondertussen welke valstrikken er bestaan en kan ik onze studenten vrijwaren van de fouten die ik vroeger heb gemaakt. Zo kan ik de weg naar succes iets makkelijker maken voor jullie!

Bij InforCrypt ben ik dan ook de persoon die jou zal leren traden en alles zal bijleren over de technische kant van de zaken. Ik geef les over analyses, indicatoren, patronen tot riskmanagement en het zoeken van de beste entries. Ik ben expert in verschillende manieren van traden, maar leer jou bijvoorbeeld ook veel bij over het belang van een juiste mindset, en nog zoveel meer! Ik leer jou graag kennen in onze lessen, tot snel!

Lees meer

Lees minder

Yves

Hallo, ik ben Yves! Ik ben sinds 2015 fundamenteel analist in cryptocurrency.
Mijn droom is het bereiken van financiële vrijheid en het helpen van mensen om zich te bevrijden uit de matrix van ons financieel systeem. Openstaan voor de mogelijkheden van cryptocurrencies en de blockchain vergt echter een zekere kennis en ervaring, iets waar ik onze studenten graag mee help. Ikzelf heb deze ervaring opgedaan in de entertainmentsector en in de horeca: zo heb ik ervaring in ondernemen binnen deze sectoren en heb ik ook al de wereld afgereisd met behulp van cryptocurrencies.

Een combinatie van het uitvoeren van 5 jaar research naar ons monetaire systeem en het aan den lijve meemaken van de krachten en mogelijkheden van cryptocurrencies overtuigden mij ervan dat een gedecentraliseerd systeem zoals de blockchain ons monetaire systeem radicaal kan transformeren, zodat alles eerlijker verloopt voor de burger.

Mijn doel is om jou de nodige kennis mee te geven om deze transformatie beter te begrijpen, want hoe meer kennis je hebt, hoe makkelijker je kan zwemmen door de mazen van het net. Wat is er precies gaande in onze wereld? Waarom? Stelselmatig worden al deze vragen beantwoord tijdens mijn lessen. De laatste twee lessen van de Pro-cursus zijn voor mij persoonlijk het neusje van de zalm. Hier planten wij vele zaadjes die naar verloop van tijd kunnen uitbloeien tot inzichten die het potentieel hebben om jouw leven te veranderen.

Mijn ambitie ligt vooral in het “planten” van deze zaadjes, in het openen van jouw ogen zodat je kan zien welke mogelijkheden de blockchain allemaal te bieden heeft. Ik spreek dan ook vol passie over de nakende transformatie van onze economische structuur die de blockchaintechnologie zou kunnen ontketenen. Ik leer jou graag kennen in onze fundamentele lessen, tot snel!

Lees meer

Lees minder

Ine

Hey, ik ben Ine, founder van InforCrypt!
InforCrypt is ontstaan vanuit mijn droom om een eerlijke en gemakkelijke Academy op te zetten die voor iedereen toegankelijk is, waar iedereen zich welkom kan en mag voelen! Ik wil een waardevolle educatie bieden aan mensen die geïnteresseerd zijn in de cryptowereld, mensen die openstaan voor nieuwe inzichten en die een positieve mindset willen opbouwen. Tot nu toe zijn we met ons team er altijd in geslaagd om onze studenten gelukkig te maken en hen te helpen bij het waarmaken van hun dromen, iets wat voor mij persoonlijk mijn grootste doel is met InforCrypt! Ik ben dan ook enorm trots op ons fantastische team van experts die elke dag weer het beste van zichzelf geven voor onze studenten!

Ikzelf ben al gedurende 3 jaar technisch analist; grafieken ontcijferen is echt mijn ding! Mijn verhaal kreeg echter slechts echt een wending toen ik te horen kreeg waarom de blockchaintechnologie zo belangrijk kan zijn voor onze wereld: het is een technologie die niet enkel ons financiële systeem kan transformeren, maar die oneindig veel mogelijkheden biedt om van de wereld een betere plaats te maken!

Mijn persoonlijke missie is om onze natuur te redden, want in onze huidige maatschappij maken wij deze langzaam maar zeker kapot. Je vraagt je waarschijnlijk af wat cryptocurrencies in godsnaam te maken kunnen hebben met het redden van onze aarde? Wel, ik heb geleerd dat je een probleem bij de wortels moet aanpakken: in onze wereld betekent dat dus bij het financiële systeem. Eens dat getransformeerd wordt, bieden diverse nieuwe technologieën oneindig veel toepassingen die onze aarde schoner, eerlijker en verdraagzamer kunnen maken voor mens, dier en natuur! Ook dit leer je allemaal in onze lessen!

Ik heb het doel om zoveel mogelijk mensen wakker te schudden en hen te laten inzien dat ons huidige financiële systeem allang niet meer werkt. Er zijn zoveel mensen met goeie intenties die net zoals ik van deze plek een betere willen maken, en deze wil ik voor de volle 100% steunen door hen de juiste educatie te bieden, waarmee ze vervolgens hun dromen waar kunnen maken. Bij InforCrypt staan we samen sterk! Ik leer jou graag kennen in onze lessen, tot snel!

Lees meer

Lees minder

Samir

Hey, ik ben Samir!
Voor mij begon het spannendste deel van mijn reis 3 jaar geleden nadat ik afstudeerde als industriële ICT’er. Wegens gebrek aan interesse in dat specifieke werkveld besloot ik een andere weg in te slaan dan mijn medestudenten. Hierdoor ontdekte ik de boeiende wereld van digitale marketing dankzij mijn opleiding op de hogeschool. Na bijna een jaar lang intensief extra cursussen en opleidingen te volgen besloot ik mijn eigen digitale marketingbureau “BYE” te starten als student-ondernemer. Enkele maanden later kwam ik in aanraking met cryptocurrency en de blockchain dankzij mijn goede vriend Ali.

Na mij grondig te informeren over deze fascinerende markt ben ik bij InforCrypt terechtgekomen, en ben ik hier uiteindelijk ook opgenomen als part of the team! Hierdoor kon ik mijn 2 grootste passies in het leven met elkaar combineren in mijn job, een echte droom! Ik leerde in deze periode dat zelfontplooiing en de ontwikkeling van je mindset zeer belangrijk zijn om het te maken in het leven. Als ik de essentie van een succesvol leerproces kort mag samenvatten is leren volgens mij vooral op jezelf gericht; op het verbeteren van je vaardigheden, capaciteiten en skills. Daarnaast is het cruciaal om ook continu aan jezelf te blijven werken als persoon: niet enkel kennis, maar ook gedrag valt aan te leren, en positieve gewoontes zorgen voor een positief leven.

Ik verzorg de digitale marketing voor InforCrypt, en houd me graag bezig met Photoshop en het maken van 2D-animatie video’s: mijn creaties kan je dus vooral online bewonderen, hier op onze site. Ik leer jou graag kennen in onze lessen, tot snel!

Lees meer

Lees minder