Terug naar overzicht

Financiële astrologie

Leestijd: 4 min.

IFC +

9/14/2022

Financiële astrologie

Zoals iedereen wel weet zijn er verschillende soorten analyses. De technische analyse is wanneer men de charts analyseert en de fundamentele analyse kijkt naar de basis van projecten. Er bestaat ook een derde en minder bekende namelijk de energetische analyse. Hier spreken we over astrologie, numerologie en maan cyclussen. Het bekende spreekwoord gaat als volgt refererend naar JPMorgan : Miljonairs gebruiken geen astrologie maar de miljardairs wel. Alsook, zien we veelal bepaalde wereld events en keerpunten in de markt, gecorreleerd aan bepaalde speciale datums, in astrologische tijdstippen, alsook de hebrew kalender datums. Ik stel voor dat je aan de blog begint met een open mindset en een gezonde nieuwsgierigheid.

Contentcreators

Er zijn heel wat youtubers en content creators die hieromtrent berichten. Zo vertelt het youtube kanaal Watersabove veel over numerologie en welke rol deze speelt in dit soort analyses. Ook is Michelle Whitedove een van de bekendste in deze wereld. Zij heeft het meer over haar persoonlijk energetisch aanvoelen wat juist zit en wat niet. Vooral het team & de use case van het project. Om de zoveel tijd brengt ze een rapport uit met de info die ze ontvangt van “de spirit guides”, en geloof het of niet maar ze is redelijk accuraat. Het is effectief zo dat ik op haar aanraden bepaalde onbekende coins kocht die bleken heel winstgevend te zijn, zo heb ik bijvoorbeeld door haar enkele jaren geleden Theta gekocht aan 0.20$, deze coin staat ondertussen op 1,20$. Geen slechte aankoop dus. Natuurlijk is u eigen kritisch denkend vermogen altijd prioritair wat betreft u beslissing om al dan niet in een bepaald project te investeren.

Astrologie

Financiële astrologie wordt populairder en populairder. Hier voorspelt men ups en downs en cyclussen volgens de stand van de planeten net zoals de gewone astrologie dus. Ook belangrijk niet te vergeten zijn de cycles in de hebreeuwse kalender, en specifiek refererend naar de shemitah cyclussen. Enkele blogs terug hadden we het ook over Martin Armstrong, die dan zijn eigen theorie heeft over de PiCyclussen, gecorreleerd aan andere bvb War-, religious-, political-, real estate-, climatecyclussen…. Enz… veel cyclussen dus. Aan ons om er op een bepaalde manier naar te kijken. Zelfs op tradingview, de website waar je alles terugvindt voor je technische analyse kan je als indicator de maan cyclussen op de chart plaatsen. En geloof het of niet maar deze is echt enorm accuraat.

Maancyclussen

Zo is de prijs van Bitcoin bijzonder gevoelig wanneer het volle maan is. Zoals bij mensen is ook de datum van creatie belangrijk. Deze vertelt al heel veel over het project. Deze tactieken werden al gebruikt millennia geleden voor zoals waarde van geld maar ook voor de landbouwers die op deze manier wilden weten of de oogst succesvol ging zijn. In 2018 maakte een zeker Robert naam en faam omdat hij zag dat Bitcoin en de altcoins door een periode gingen waar saturnus domineerde. Saturnus staat voor moeilijkheden, obstakels, limieten, angst en schaarste. (ook orde & structuur) Hij heeft letterlijk de grote crash van dat moment kunnen voorspellen en zorgde ervoor dat veel meer mensen zich openstelden als het gaat over alternatieve analyses.

Wie

Het feit dat die financiële astrologie populairder wordt is omdat de jongere generatie veel meer open staat voor dit aspect van de markt, de oudere generatie staat veel sceptischer hier tegenover. Bitcoin en cryptocurrencies zijn zowiezo al gegevens die mensen raken die veel meer openstaan voor de wereld rond zich. Hier is het ook zo dat de oudere generatie een veel pessimistischere kijk hebben als het gaat over alternatieven. Zo is vastgesteld dat veel mensen die speciale software over financiën aanschaffen ook meer en meer astrologische software kopen waarmee ze de astrologische kaart kunnen overlappen met de financiële software.

City of London

De city of london is een onafhankelijk gedeelte in London waar de kern zit van de financiële wereld. Het is zo dat er daar een groep van traders bestaan die zich volledig baseren op de stand van de planeten. Blijkbaar zijn volgens hun de maan en mercury heel belangrijk in de astrologische financiële kaart. Dit zijn dus mensen op het hoogste niveau die effectief met alternatieve analyses werken.

Moraal van het verhaal, hou een open geest en sluit niets uit. Er is zoveel op de wereld die we met moeite kunnen verklaren. De wereld van cryptocurrencies wordt al gezien als alternatief dus is de sprong naar dit soort analyses klein. Verdiep u zeker eens verder in dit aspect van de wereld wie weet zal je de vruchten ervan plukken.


Vermelding naar,

Hierbij enkele interessante links: https://youtu.be/rk54S6lJE_0 https://youtu.be/EJb_Aid9bGg https://www.youtube.com/channel/UCI3sXZyaUUtmVGklYxemGAA/videos https://www.youtube.com/c/WatersAboveCrypto https://www.michellewhitedove.com


Deel op sociale media